El director i fundador de RAB Ràdio, Germà Capdevila [Foto: RAB Ràdio]

RAB Ràdio serà per Sant Jordi a l’Àsia, i cobrirà en directe els actes organitzats per les delegacions del Govern i les comunitats catalanes de Corea del Sud i el Japó. A Seül, RAB Ràdio emetrà des del Donuimun Museum VIllage, on els dies 20 i 21 d’abril hi haurà estands gastronòmics, parades de llibres i una parada de la Delegació del Govern a Corea del Sud.

Al llarg de les dues jornades, RAB Ràdio cobrirà en directe les diferents presentacions i col·loquis relacionats amb els llibres i la cultura catalana, amb entrevistes als seus protagonistes i cròniques audiovisuals dels esdeveniments. També entrevistarà membres destacats de la petita però activa comunitat catalana a la capital sud-coreana.

Al Japó, RAB Ràdio cobrirà els actes organitzats a la capital nipona pel Casal Català de Tòquio, l’Associació Japonesa d’Amistat amb Catalunya i la Delegació del Govern al Japó, hi ha previstes conferències, lectures dramatitzades, tastos gastronòmics i un concert de violoncel a càrrec de Kanako Takehana.

Fins al dia 27 d’abril, RAB Ràdio cobrirà amb entrevistes, cròniques i reportatges els actes organitzats per la Delegació del Govern al Japó a Õtsu, la capital de la prefectura de Shiga, en col·laboració amb una Universitat d’Art i Disseny de Seian. Els actes previstos inclouen la presentació de la llegenda de Sant Jordi en format manga, la distribució de llibres i roses i fins i tot un menú especial en clau catalana en el restaurant de la universitat.

RAB Ràdio distribuirà els continguts en els seus canals en xarxes socials, YouTube i el web www.rab.cat. Un resum del més destacat s’emetrà al programa A Banda i Banda que presenta la periodista Queralt Arias els divendres a les 16, hora catalana. La cobertura especial de la diada de Sant Jordi a Corea de Sud i el Japó és possible gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, Riu Hotels i Estrella Damm.

Capdevila, als Premis FIEC: “Catalunya ignora la seva diàspora i RAB Ràdio intenta revertir-ho”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram