Foto: Freepik

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha anunciat des de Montreal l’obertura de la convocatòria d’una plaça d’enviat especial al Canadà, amb seu a Montreal. La retribució anual bruta del lloc de treball és de 117.771,15 euros. El període de presentació de candidatures finalitza el pròxim 12 de maig.

La figura de l’enviat dependrà de la Delegació del Govern als Estats Units i al Canadà, encapçalada per Isidre Sala Queralt, i permetrà estrènyer els llaços institucionals amb les autoritats quebequeses. Aquest anunci suposa l’ampliació de la presència institucional de la Generalitat al Quebec, que actualment ja compta amb una oficina d’ACCIÓ a Montreal i amb les oficines de l’Institut Ramon Llull i de l’Agència Catalana de Turisme de Nova York, les quals també tenen la competència al Canadà.

Entre els requisits que s’estableixen en les bases, destaquen comptar amb permís de treball vigent al Canadà, una titulació universitària de grau o equivalent, a més del domini oral i escrit de l’anglès i el francès i bon coneixement de català i castellà.

Les funcions del lloc de treball previstes són desenvolupar, establir i mantenir contactes d’alt nivell amb les institucions que es considerin d’interès al Canadà (governs federal, provincials i si s’escau locals i les agències que en depenen), així com institucions acadèmiques, culturals, artístiques, esportives, fundacions i organitzacions sense ànim de lucre, amb l’objectiu de promoure projectes de col·laboració amb la delegació i altres institucions catalanes.

Malgrat que el lloc de treball estarà ubicat a Montreal, caldrà fer desplaçaments tant freqüent com sigui necessari a les ciutats de Quebec (capital administrativa de la província del Quebec), Ottawa (capital federal), Toronto (capital d’Ontario i hub econòmic-financer de tot Canadà), i més endavant a Vancouver (BC) i Calgary (Alberta).

Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud mitjançant una carta de presentació i el seu CV a la Delegació del Govern als Estats Units i al Canadà per correu electrònic a l’adreça [email protected].

S'obre la convocatòria de cap d’oficina a Eslovènia del govern català
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram