Els Marrecs de Salt, els Bordegassos de Vilanova i la Colla castellera de Madrid, a Plaza España [Foto: Cercle Català Madrid]

L’Orfeó Lleidatà i la Cobla Bellpuig actuaran aquest cap de setmana a Madrid amb motiu de la Festa Major del Cercle Català de la capital espanyola. És el segon i últim cap de setmana de festa per a la comunitat catalana de Madrid. El cap de setmana passat, el més rellevant va ser l’actuació castellera amb els Marrecs de Salt i els Bordegassos de Vilanova, a més de l’amfitriona Colla castellera de Madrid.

La Cobla Bellpuig farà una doble actuació el dissabte 27 d’abril: l’audició i el ball de sardanes (12 h) i el concert de cobla a càrrec de la Cobla Bellpuig (19.30 h). Mentrestant l’Orfeó Lleidatà actuarà el diumenge 28 d’abril (19.30 h). Les entrades per aquests concerts és lliure fins a completar l’aforament.

L’Orfeó Lleidatà i la Cobla Bellpuig actuaran aquest cap de setmana a Madrid

El tret de sortida de la Festa Major va tenir lloc el cap de setmana passat amb un vermut i aperitiu amb les intervencions del president del Cercle Català, Josep Ramon Casas i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i Gilabert. Tot seguit, es va inaugurar l’exposició Transicions. La Lleida d’ahir i la d’avui, a càrrec de Jordi Adrià.

A més, a Plaza España amb Bailén va tenir lloc l’actuació castellera de Festa Major amb els Marrecs de Salt i els Bordegassos de Vilanova, a més de l’amfitriona Colla castellera de Madrid. Els Gatos van carregar els primers 3d6 i 4d6 de la temporada. A més, del cap de setmana passat, destaca l’actuació del grup de teatre Santiago Rusiñol amb ‘Las Bárbaras’.

Enguany, la Festa Major l’apadrinen l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

El Cercle Català de Madrid ja suma 50 parelles lingüístiques en un any
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram