El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana [Foto: Ricardo Ríos]

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana oferirà una versió semiescenificada de Fidelio, l’única òpera de Ludwig van Beethoven en tres ciutats a l’estranger: Los Angeles (Estats Units), París (França) i Londres (Regne Unit). La primera parada és al Walt Disney Concert Hall de Los Angeles (Estats Units) els 16 i 17 de maig. Ho farà en col·laboració amb Los Angeles Philharmonic (LA Phil).

Sota la batuta del reconegut músic i director d’orquestra Gustavo Dudamel, es tracta d’una innovadora producció creada tant per a audiències sordes com oients, que es va estrenar a l’abril de 2022 al destacat Deaf West Theatre de la ciutat californiana, i que va comptar amb el cor veneçolà Coro de Manos Blancas, que també hi serà en aquesta ocasió.

Té previst actuacions a Los Angeles, París i Londres

Per preparar la producció el Cor català farà un treball previ d’una setmana a Los Angeles amb Dudamel i la LA Phil. Serà la quarta ocasió en què el cor col·labora amb el prestigiós director i la primera que ho fa amb l’orquestra americana.

La producció es podrà veure també al Gran Teatre del Liceu de Barcelona (26 i 27 de maig), la Philarmonie de París (31 de maig) i el Barbican de Londres (3 de juny). En aquests concerts també hi participarà el Cor del Gran Teatre del Liceu.

Una gira d’altíssima exigència que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, i suposa un reconeixement a l’excel·lència i la qualitat de les formacions del Palau i del Liceu.

París commemora els 175 anys del Liceu
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram