Directors de les escoles presents a Màlaga [Foto: Institut del Teatre]

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre (ESAD) és a Màlaga per prendre part a l’ESADFest, el segon festival d’escoles superiors d’art dramàtic de l’estat, i que s’allargarà fins al 3 de maig. Organitzada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Màlaga, és una cita on prendran part les quinze escoles d’arreu de l’estat per tal de compartir experiències i creacions artístiques entre els alumnes i els professors.

L’escola catalana portarà a Màlaga dues ponències que s’emmarcaran en el programa del festival, ple de més de 50 activitats i 12 espectacles. La sotsdirectora de l’ESAD, Montserrat González, oferirà una conferència de teatre aplicat. E el cap d’especialitat d’interpretació, Lluís Graells, ensenyarà un raller de màscares expressives. La directora de l’ESAD, Elisabet Castells, també serà a Màlaga.

L’ESADFest preveu més d’una cinquantena d’actes i una dotzena d’espectacles repartits entre diferents espais de la ciutat i gratuïts per al públic. A més, compta amb la presència de dues escoles internacionals: la Universitat del Peloponès (Grècia) i el Vilnius Kolegija (Lituània).

L’Institut del Teatre representarà Catalunya a la Quadriennal d’Escenografia de Praga
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram