Gavino Balata, guanyador del premi Ferran Canyameres de novel·la 2023 [Foto: Òmnium]

L’escriptor alguerès Gavino Balata presentarà el llibre Soldats abandonats (Pagès Editors) a la Torre de Sulis, a l’Alguer, el divendres 3 de maig (18.00 h), dins la programació de Sant Jordi a l’Alguer i la qual s’estendrà fins al dissabte 4 de maig. Aquesta és la primera obra en català de l’Alguer premiada i publicada a Catalunya i la primera novel·la en alguerès normatiu i ha guanyat el Premi Ferran Canyameres de novel·la 2023.

En una conversa amb Claudio Gabriel Sanna, Balata parlarà de Soldats abandonats, la història d’un jove arqueòleg qui, el 2001, descobreix un secret amagat al convent de Sant Miquel des de fa sis dècades. La història trasllada els lectors al 1943, a la Segona Guerra Mundial i a l’Alguer i Sardenya d’aquella època fins a arribar a l’actualitat.

La celebració de Sant Jordi a l’Alguer va començar amb l’acte de celebració del quinze anys de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer i s’ha completat amb la presentació de llibres i de mostres fotogràfiques i projeccions de documentals.

L’Alguer acull una celebració extensa de Sant Jordi
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram