Foto: CCMA

El Casal de Catalunya de Paranà, a l’Argentina; el Casal Català de Guayaquil, a l’Equador; el Centre Català d’Asunción, al Paraguai; el Casal Català de Montevideo, a l’Uruguai, i la Biblioteca Internacional d’Estocolm, a Suècia participaran a la Supernit a les biblioteques que se celebrarà divendres 31 de maig. D’aquesta manera s’afegeixen a les gairebé 200 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya inscrites a la Supernit a les biblioteques.

Les inscripcions continuen obertes pels nens i nenes que vulguin participar en l’edició d’aquest any de la Supernit, la quarta, que comptarà amb els Beta com a protagonistes d’una gran nit d’aventures en què ajudaran els nens i nenes a salvar els llibres d’un terrible virus. La Lola, la Kai, el Grau i el Jan, juntament amb els infants que hi participin, s’enfrontaran a aquest temible virus. I ho faran amb una combinació d’enginy, il·lusió, música i ball.

Al web del SX3 es pot trobar la relació de totes les biblioteques inscrites així com tots els continguts vinculats a la Supernit. La proposta del dia 31, d’una durada d’uns 60 minuts, és gratuïta, adreçada a infants de fins a 12 anys i té les places limitades a la capacitat de cada biblioteca.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i 3Cat en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya del Departament de Cultura per fomentar la lectura entre els nens i nenes, i enguany també compta amb el suport de la Direcció General de la Catalunya Exterior.

La Biblioteca Gabriel García Márquez de Barcelona guanya el premi europeu d’Arquitectura Emergent
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram