Ribera ha estat el presentador de l’espai setmanal ‘Catalunya Sardanista’ [Foto: RAB Râdio]

El col·laborador de RAB Ràdio, Josep Ribera i Cardona ha mort als 87 anys d’edat, així ho ha comunicat l’emissora de la Catalunya Exterior. Des de la posada en marxa de RAB Ràdio, Ribera ha estat el presentador de l’espai setmanal Catalunya Sardanista, del qual n’era un referent.

Segons l’emissora, a Catalunya Sardanista, Ribera “transmetia els valors sardanistes i el seu profund amor per Catalunya, pel seu poble Lloret de Mar, pel català i per totes les tradicions catalanes a tots els catalans de l’exterior”. Apassionat a les sardanes, va ser promotor de l’Aplec de la Sardana a Lloret de Mar, el 1968. També va estar vinculat a l’àmbit de la comunicació i la ràdio en diversos programes de sardanes en diferents emissores.

Nascut a Lloret de Mar, va estudiar a l’Escola Industrial de Barcelona, on va aprendre arts gràfiques. Impressor de professió, va va estar vinculat al Club Futbol Lloret i va ser president de la Penya Barcelonista de Lloret de Mar.

“Tota els que fem RAB Ràdio arreu del món ens sumem i compartim el dolor de la família per tan sensible pèrdua”, ha reblat el comunicat de l’emissora.

Capdevila, als Premis FIEC: “Catalunya ignora la seva diàspora i RAB Ràdio intenta revertir-ho”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram