Foto: National Poetry Library

Els autors catalans Martí Sales, Laia Carbonell i Anna Gual participaran a l’European Poetry Festival, un certamen que té lloc a Londres i que recull la millor poesia europea contemporània fins al 6 de juliol. En concret, la presència catalana s’articularà a través del Catalan Poetry Celebration i el 19 de juny, des de la National Poetry Library de Londres, els tres autors oferiran un recital sobre poesia catalana.

Anna Gual, Martí Sales i Laia Carbonell compartiran escenari amb Rushika Wick, James Wilkes i Mischa Foster Poole, respectivament, i estaran acompanyats per tres autors britànics que han col·laborat amb altres autors catalans en edicions anteriors del festival. La col·laboració entre Catalunya i el Regne Unit també s’exemplifica amb la relació entre l’Institut Ramon Llull i l’European Poetry Festival des de l’any 2022. Per això, esdevé una oportunitat única per a promoure la poesia contemporània catalana en escenaris de referència del Regne Unit.

Un dia abans del recital, Laia Carbonell, Anna Gual i Martí Sales faran una lectura dels seus poemes a la Prince Henry Room, la sala històrica de l’edifici que acull els serveis de la Generalitat al Regne Unit, la Catalonia House, i la qual es troba al centre de la ciutat. Aquest acte està pensat per als membres de la comunitat catalana de Londres i el promou la delegació del Govern al Regne Unit, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

La poesia catalana es fa sentir a Sòria
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram