Un moment de la inauguració dels nous locals de La Bressola [Foto: La Bressola]

Aquest cap de setmana va tenir lloc la inauguració institucional dels nous locals de La Bressola del Soler, situats al número 1 de l’Avinguda de Viena del municipi de la Catalunya Nord. L’escola ha tancat el seu primer curs en aquest nou centre, molt més gran, modern i adaptat a les necessitats dels estudiants. L’edifici, de prop de 600 metres quadrats, compta amb més de 150 alumnes.

L’acte, que va coincidir amb la festa de final de curs de l’escola, va comptar amb l’assistència de la batllessa del Soler, Armelle Revel-Fourcade; el director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, Alfons Quera; la presidenta del Departament, Senyora Hermeline Malherbe, i diversos elegits del municipi del Soler. A més, la representació de l’escola l’encapçalava Sandrine Linares.

Revel-Fourcade va declarar el seu orgull i satisfacció amb el nou edifici per a La Bressola. El secretari general del Consell d’Administració de La Bressola, Francesc Bitlloch, va posar en valor la importància dels nous locals i va destacar el compromís ferm del municipi del Soler amb la Bressola agraïnt-li la inversió feta.

El director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, Alfons Quera, va expressar el suport a la tasca de La Bressola i l’agraïment a la implicació del municipi del Soler i, finalment, la presidenta del Departament, Hermeline Malherbe, va reiterar el compromís del departament amb la llengua i cultura catalanes i La Bressola.

Les famílies de la Bressola reclamen l’oficialitat del català a l’estat francès
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram