Foto: Freepik

La Xarxa Punt TIC lluitarà per tres premis als guardons europeus All Digital Awards. Amb tres dinamitzadores i quatre projectes digitals com a candidats, buscarà ser reconeguda en uns premis que valoren la feina dels professionals vinculats al sector de la digitalització, la transformació digital i les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Núria Lloret, Moad Ezzamouni i Marta Fontseca competiran a títol personal. Lloret (Punt TIC de Can Muntanyola) i Fontseca (Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert) ho faran en la categoria de millor persona facilitadora, mentre que Ezzamouni (Punt TIC La Florida-Les Planes) ho farà com a millor persona generadora del canvi digital.

Dins la categoria del millor recurs digital hi seran el pòdcast del Punt Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador-La Seu d’Urgell, el pòdcast del Punt Òmnia de Santa Coloma de Gramenet, el necesser TIC del Punt TIC de l’Smartcentre de Santa Bàrbara i el bloc Famílies TIC de la Secretaria de Polítiques Digitals.

L’edició 2024 dels Premis All Digital Awards es lliuraran el 16 d’octubre i coincidiran en el marc de la celebració de l’esdeveniment All Digital Summit.

Dos finalistes catalans al XV Premi Europeu de la Prevenció de Residus
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram