L’exeurodiputat per Esquerra Republicana, Jordi Solé [Foto: Joanna Chichelnitzky]

Jordi Solé, qui va ser europarlamentari d’Esquerra Republicana en els darrers 7 anys, s’incorpora com a nou articulista d’Exterior.cat. La incorporació de Solé forma part de l’estratègia de la capçalera del Grup Comunicació 21 de reforçar la secció d’opinió a partir del setembre, amb nous articulistes.

Llicenciat en Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, Solé va ser alcalde de Caldes de Montbui (2007-2019), diputat al Parlament de Catalunya (2012-2015), secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea del Govern de Catalunya (2016) i eurodiputat (2017-2024).

El director editorial d’Exterior.cat, Quim Miró assegura que “Europa és un actor rellevant per als catalans, tant pels qui viuen a Catalunya com a l’estranger. Per això, coincidint amb l’inici d’una nova legislatura a Brussel·les i a Estrasburg, comptar amb la mirada i l’expertesa de Jordi Solé ens aportarà valor afegit a la nostra comunitat de lectors entenguin molt millor allò que passa a Europa”.

“Comptar amb la mirada i l’expertesa de Jordi Solé ens aportarà valor afegit a la nostra comunitat de lectors per entendre molt millor allò que passa a Europa”, diu el director editorial d’Exterior.cat, Quim Miró

El primer article de Solé es podrà llegir aquest divendres 26 de juliol on analitzarà la constitució del nou Parlament Europeu i la reelecció de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen.

Solé se suma a l’equip de columistes d’Exterior.cat format pels periodistes Mireia Domènech, Daniel Condeminas, Alex Mendoza, Narcís Pallarès i Josep Solano.

Exterior.cat forma part del Grup Comunicació 21, també editor dels periòdics Línia. Activa des del gener de 2019, és la primera capçalera especialitzada en la Catalunya exterior. Cobreix diàriament una demanda informativa des d’una òptica diferent i complementària a la dels altres periòdics digitals catalans.

També ofereix debats presencials organitzats a l’Espai Línia de Barcelona i promou el Premi al Casal Català de l’Any, que distingeix anualment a un dels centenars de casals catalans que hi ha arreu del món.

Per seguir l’actualitat d’Exterior.cat pots fer-ho a través del canal a Telegram, a Twitter i a Instagram.

Jordi Solé: “El projecte europeu és l’experiment polític més exitós dels últims 100 anys”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram