Òpera Catalunya durant la seva participació en del Festival de Saaremaa a Estònia 2024 [Foto: Govern]

Òpera Catalunya va fer aixecar de la cadira als assistents del Festival de Saaremaa a Estònia 2024 interpretaran ‘Tosca’ i ‘Manon Lescaut de Puccini. És el primer dels concerts que oferirà aquesta setmana a càrrec de les formacions de la companyia: el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Com a companyia convidada del festival també tenen previst interpretar ‘Carmen’ de Bizet (en versió ballet flamenc), ‘Il trovatore’, de Verdi, i una Gala lírica amb el més representatiu del repertori català i espanyol.

El Festival d’Òpera de Saaremaa és un esdeveniment de prestigi que té lloc anualment al castell medieval de Kuressaare, una de les atraccions turístiques més conegudes d’Estònia occidental i que atreu cada any 20.000 espectadors d’arreu del món.

En l’estrena d’Òpera Catalunya al Festival de Saaremaa a Estònia 2024 hi va assistir la delegada del Govern als Països Nòrdics i Bàltics, Montserrat Riba. La mateixa delegada va felicitar els artistes i el director general de la Fundació Òpera a Catalunya, Oscar Lanuza.

Òpera Catalunya participarà al Festival de Saaremaa a Estònia l’any 2024
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram