La seu a París de la delegació del Govern a França [Foto: Govern]

Coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics i en el marc del Festival europeu de l’esport, la seu de la delegació del Govern a França, amb seu a París, acollirà una trobada de professionals de deu centres d’alt rendiment esportiu europeus que promou el CAR Sant Cugat. La trobada és prevista el 6 d’agost.

El CAR Sant Cugat forma part de l’associació europeea de centres d’alt rendiment juntament amb l’Institut Nacional d’Esport Francès (INSEP). A més del CAR Sant Cugat, els centres d’alt rendiment europeus que hi participen són: Institut National du Sport, de l’Expertise et de la Performance (França), Olympiastützpunkt Berlin (Alemanya), Centro de Alto Rendimiento do Jamor (Portugal), Luxembourg Institute for High Performance in Sports (Luxemburg), Kuortane High Performance Training Center (Finlàndia), Sport Ireland institute (Irlanda del Nord), Национална Спортна Академия Васил Левски (Bulgària), Bosön Swedish Sports Confederation’s development center (Suècia) i Olympiazentrum Vorarlberg (Àustria).

El Festival europeu de l’esport s’emmarca dins de les activitats paral·leles dels Jocs Olímpics de París i tindrà lloc al castell de Vincennes del 31 de juliol al 9 d’agost. El festival convida a descobrir els valors i la diversitat cultural d’Europa a través d’activitats esportives, tallers interactius i esdeveniments exclusius.

La delegada del Govern a França, Eva Doya Le Besnerais, donarà la benvinguda a les diferents delegacions de centres d’alt rendiment esportiu europeus.

Més de 50 de professors i estudiants de català participen en una trobada internacional a França
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram