Font: ICIP

L’Institut Català Internacional per la Pau ha obert la convocatòria de la novena edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau per al curs 2024-2025. El concurs, adreçat als joves, té per objectiu fomentar el compromís per la pau dels i de les joves mitjançant la creativitat i l’expressió artística, especialment a través del rap i la cultura hip-hop.

El concurs atorga dos premis: el primer, consisteix en l’enregistrament i la producció musical d’una peça de rap, de temàtica vinculada a la pau, en un estudi professional de gravació amb assessorament artístic. I el segon, consisteix en un taller de hip-hop impartit a l’entitat o al centre guanyador per un professional d’aquesta expressió artística.

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de gener de 2025 (dia escolar de la no-violència i la pau) i s’ha de fer per mitjans telemàtics a través del portal Tràmits gencat.

Aquest concurs s’insereix en un treball interinstitucional sobre joves, art i construcció de pau que es desenvolupa en col·laboració amb el Departament d’Educació, l’Agència Catalana de la Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) és una entitat de recerca, divulgació i acció que té com a finalitats promoure la cultura de la pau en la societat de Catalunya i en l’àmbit internacional, i fer que Catalunya tingui un paper actiu com a agent de pau al món.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram