Lura Care, consolidada al Regne Unit [Foto: Lura Care]

La companyia catalana Lura Care ha engegat el seu procés d’expansió internacional a través dels seus serveis de salut bucodental domiciliària i s’ha consolidat al Regne Unit. Tot plegat, a través d’un acord signat amb un grup de residències per a la gent gran i per a persones amb dependència del país i a partir del qual ja ha ofert prestacions domiciliàries a més de 500 pacients d’uns trenta centres.

Lura Care s’encarrega de fer revisions de la salut bucodental dels pacients i fa recomanacions sobre tractaments posteriors. Un cop tancats amb la família dels pacients, l’empresa catalana planifica els tractaments que pot dur a terme in situ a la residència o, en cas contrari, es fa càrrec dels desplaçaments que siguin necessaris per a intervencions més complexes.

En paral·lel, Lura Care ha estrenat una oficina al cor de la capital anglesa, a Hampton Hill, amb un equip d’unes deu persones capaç d’oferir serveis a unes trenta residències situades prop de Londres. En el seu primer any d’operacions al Regne Unit, ha aconseguit una facturació de 748.000 lliures esterlines, uns 890.000 euros.

Després de néixer el 2015, el 2024 ha completat el seu primer any d’expansió internacional i s’ha recolzat en el suport del Govern, per mitjà d’ACCIÓ. En aquest cas, l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Londres l’ha acompanyat i s’ha beneficiat del programa Digital Health i Medtech, dirigit a empreses de salut digital i tecnologies mèdiques.

La Xarxa d’Ambaixadors Empresarials d’ACCIÓ al Regne Unit es consolida
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram