El grup català Stay Homas actuarà a Lausana (Suïssa) i afegeix una data a la seva gira “Tournarem, xino xano”, l’última abans de l’aturada que farà la formació nascuda durant la pandèmia de coronavirus. Amb aquest circuit de concerts, els tres músics i la resta de la banda viatjaran fins a ciutats com Londres, París, Brussel·les, Amsterdam, Lisboa, Milà, Madrid, Berlín, Andorra i Mèxic per oferir les seves últimes actuacions.

En el cas de la visita a Lausana, el concert tindrà lloc a la Salle de espectacles d’Epalinges el 29 de novembre (20.00 h) i les entrades ja són disponibles en venda anticipada en línia. El Centre Català de Lausana participa en la venda d’entrades i l’organització de l’actuació.

El trio barceloní va néixer durant la pandèmia del 2020, quan va dedicar-se a fer música per fer passar millor el confinament. De mica en mica, va signar col·laboracions amb artistes com Nil Moliner, Judit Neddermann o Oques Grasses i les seves notes van arribar, fins i tot, a l’artista Michael Bublé, qui va versionar el seu tema Gotta be patientHomas, el disc que presentaran a Lausana, és el seu segon àlbum d’estudi.

Stay Homas, de gira internacional amb parada a Brussel·les
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram