El director d’Aeroports de Catalunya, Daniel Albalate, amb els representants de la companyia T’way Airlines

La companyia coreana T’way Airlines ha estrenat la ruta entre Barcelona i Seül (Corea del Sud) des de l’Aeroport de Barcelona-El Prat i, de moment, oferirà el seu servei tres cops per setmana, amb vols els dilluns, els dimecres i els divendres. Les previsions apunten que, a partir del mes de novembre, s’ampliï fins a quatre vols, un més el dissabte amb una capacitat per a 240 places.

Els vols des de Barcelona arribaran a l’aeroport d’Incheon, a Seül, i el motiu pel qual es preveu que la freqüència de vols augmenti és causada per la demanda existent, la qual s’aferra a les possibilitats que dona el clima, la gastronomia, la cultura i l’art de la capital catalana. Així ho ha defensat el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA).

T’way Airlines és una aerolínia coreana de baix cost amb base als dos aeroports de la capital de Corea del Sud, tot i que concentra la seva activitat al d’Incheon. A més, també duu a terme operacions a l’Aeroport Internacional de Gimpo, on tenen lloc vols nacionals i internacionals amb destinació, principalment, al Japó, la Xina i Taiwan.

Level connecta Barcelona i Miami
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram