Font: Institut Ramon Llull

L’artista palafrugenc Eduard Bigas ha presentat el seu nou cicle El temps i els altres a la galeria Kuchling de Berlín. Resident a la ciutat alemanya, Bigas va oferir el 2017 la mostra El millor de tots els mons possibles en la mateixa galeria.

Bigas mostra els seus treballs dels darrers anys marcats pels elements de colors orgànics surant sobre superfícies il·luminades indirectament, caient a la boira o destacant amb contorns clars del fons o del fons. El seu objectiu declarat és crear i capturar la bellesa en la seva forma més pura.

Eduard Bigas, nascut a Palafrugell de Girona, va destacar ben aviat. Els retrats de fons sobre els collages d’aquesta època encara testimonien la seva antiga feina de pintor i decorador. Va produir quatre sèries extraordinàries de dibuixos, batejats amb el nom de les seves ubicacions respectives.

Els dibuixos, juntament amb diverses pintures més grans, ben aviat van començar a cridar l’atenció. El 2007, Bigas va ser convidada a escenificar una exposició en solitari a la Fundació Cruixart de Barcelona i una altra a la Galeria Brick Lane de Londres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram