Font: Generalitat de Catalunya

L’Agència de Residus de Catalunya participa en el projecte europeu interreg Substract, que pretén augmentar la sostenibilitat econòmica i la competitivitat dels centres de reutilització mitjançant solucions eco-innovadores que els facin més funcionals, atractius i econòmica i ambientalment sostenibles.

En aquest projecte hi participen, alhora, l’Aigua de la Regió d’Umbria (Itàlia), l’Agència Regional de Desenvolupament de Northern Primorska, Nova Gorica (Eslovènia), la VAIKIN, la Plataforma Regional d’Innovació Cleantech al nord de Suècia, el Centre de Reutilització de l’Àrea Metropolitana (Finlàndia), la Gestió de l’aigua del Departament 14 del Govern Provincial de Estíria i la Associació Europea d’Empreses Socials de Reutilització i Reciclatge (Bèlgica).

Substract abordarà tots aquests aspectes en un intercanvi d’experiències, visites d’estudi, elaboració de directrius, etc. entre els diferents socis implicats. En una primera trobada a Perugia (Itàlia), cada un dels socis participants van presentar les activitats de reutilització que es desenvolupen en cada regió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram