Del 29 de novembre a l’1 de desembre, Munic viurà la Setmana del cinema en català 2019. Kim-Kino Cinema projectarà fins a 8 produccions de cinema catalans dels darrers anys en el Kino.Kat. Pau Durà és el convidat d’honor amb la projecció del film Formentera Lady. El director català serà a Munic el 30 de novembre.

Es projectaran films tant per a adults com per a nens. I es projectaran els millors curtmetratges del VOC, els Premis i la Mostra d’audiovisual en català. Totes les pel·lícules estan disponibles en versió original en català amb subtítols en anglès o en alemany. A excepció, les pel·lícules infantils només es mostraram a la versió original en català.

A més de Formentera Lady, les pel·lícules que formen part de la programació del Kino.Kat són Esculpint la memòria, de Rubén Seca; Petitet, de Carles Bosch; La vida de carbassó, de Claude Barras; L’escarabat al final del carrer, de Joan Vives; Petzi i la mar salada, de Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon; Comerç 08003, de Josep Maria Domènech; Mil coses que faria per tu, de Dídac Cervera;

El Kino.Kat l’organitza el Centre Català de Munic en col·laboració amb Kim-Kino i amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Les reserves es poden fer al web del Centre Català de Munic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram