Aquest diumenge 18 de gener, el Casal Català de Tolosa de Llenguadoc, a la Catalunya Nord, farà una sortida a Labastide-Esparabaïneque. Una proposta per descobrir les valls del Rieutort i de la Tomba on combinen dues influències climàtiques que continuen en oposició.

L’excursió es farà per camins molt còmodes amb un desnivell de 460 metres. La durada prevista de la sortida és de 4 hores i 30 minuts. Les persones interessades poden inscriure’s al formulari del web del casal.

D’altra banda, el Casal mantindrà un any més el sopar de germanor. Com cada tercer dijous de mes,  s’ofereix la possibilitat de compartir taula amb gent d’arreu que se sent identificada per la llengua, la literatura i la cultura catalanes. La primera cita del 2020 serà el proper 23 de gener a partir de les 20 hores. El Casal ofereix servei de bar.

La darrera activitat del mes de febrer serà el 26 de gener (10 hores) amb una proposta familiar. L’activitat, organitzada per la comissió infantil del casal, ofereix jocs i lectura de contes per als nens del casal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram