Font: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha participat a la primera reunió del projecte europeu Next2Met que ha tingut lloc a Lahti (Finlàndia). En la trobada s’han presentat diferents mesures pràctiques i plans de les sis regions participants en el programa, que serviran com a base d’intercanvi d’informació i debats.

L’objectiu principal d’aquest projecte europeu és incrementar l’atractivitat de les zones no metropolitanes d’aquestes regions. Així mateix, també té per finalitat enfortir les relacions entre les metròpolis i les regions veïnes, posar a l’agenda política el rol de les regions properes a grans metròpolis i transferir bones pràctiques de digitalització entre les regions participants.

Les regions participants, a més de la Diputació de Barcelona, són el Consell Provincial de Päijät-Häme (Finlàndia), que és qui lidera el projecte, el Govern regional de Baixa Àustria (Àustria), l’Assemblea Regional de l’Est i del Centre (Irlanda), Podlaskie Voivodship (Polònia), la Regió de Mecklenburg-Pomerània Occidental (Alemanya) i la Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes, com a soci assessor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram