Font: Taurus

L’empresa catalana de petits electrodomèstics Grup Taurus ha adquirit la companyia francesa de productes de calefacció Supra. Aquesta operació suposa un pas més en el pla d’expansió i creixement del grup a Europa i “l’afermament” a França.

L’empresa ja opera en aquest mercat a través de la filial White&Brown, que comercialitza la gamma de productes de petits electrodomèstics, Taurus, Solac i Taurus-Alpatec, del sector de climatització portàtil. L’import de l’operació no ha transcendit. Supra és un “referent en innovació i sostenibilitat” i és precursora de la tecnologia ‘insert’ a escala internacional

La gamma de productes de l’empresa abasta des de calefacció a estufes i llar de focs ‘insert’. La marca és experta en estufes de combustió amb base de biomassa, una solució ecològica per a la climatització tèrmica.

De fet, l’operació de compra suposa també una “aposta” del Grup Taurus per “consolidar-se” en el sector de les energies renovables i sostenibles, ja que els ‘insert’ i la combustió de biomassa són una opció “eficient i altament ecològica”.

A més, l’adquisició de Supra suposa una “decidida aposta per la fabricació europea ‘made in France'”. La majoria de les estufes i llars de foc de la companyia es dissenyen i fabriquen des de la seu a Obernai (Alsàcia).

Supra se suma al llistat de filials a França, Portugal i Itàlia de Taurus. El grup, fundat el 1962 i amb una facturació anual de prop de 200 milions d’euros, té també presència a Mèxic, Sudàfrica, Marroc, Índia, la Xina i el Perú.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram