Font: Ramon Espinosa / Associated Press

Els fotògrafs catalans Ricard Garcia Vilanova i Ramon Espinosa són finalistes dels premis de fotoperiodisme World Press Photo 2020, que es donaran a conèixer el proper 16 d’abril en una gala a Amsterdam (Holanda).

El World Press Photo és el certamen més prestigiós del món de fotoperiodisme. En l’edició d’enguany inclouen 44 nominats de 24 països diferents en el concurs de fotografia i 9 nominats de 8 països diferents en el concurs de narrativa digital.

El certamen ha escollit com a finalista una fotografia del barceloní Ricard Garcia Vilanova sobre les manifestacions populars a Irak conegudes com a Tishreen Revolution. El també barceloní Ramon Espinosa, que treballa a l’agència Associated Press, ha estat nominat per una fotografia que mostra l’abast que va provocar l’huracà Dorian, el setembre passat.

Barcelona acollirà l’exposició del World Press Photo 2020, del 25 de abril a l’1 de juny, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Visitarà més de 120 ciutats de 50 països amb una audiència de cinc milions de persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram