El Casal Català de Brussel·les promou un concurs de fotografia a Instagram per copsar com s’està vivint el confinament a les cases. Segons les bases fetes públiques al web del casal, les fotografies hauran d’estar fetes durant el confinament i s’hauran d’enviar abans de la mitjanit del 19 d’abril de 2020.

Les imatges, que poden aplicar-se efectes i filtres que permet l’aplicació mòbil, s’hauran d’enviar al correu electrònic [email protected] amb l’etiqueta #elCasalACasa. Així, el Casal Català de Brussel·les convida a tothom a seguir el perfil oficial de l’entitat a Instagram: @casalcatbru

El Casal Català de Brussel·les podrà rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de lloc de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

El 20 d’abril es farà un sorteig entre totes les imatges presentades per escollir la fotografia guanyadora.  El premi consisteix en dues entrades gratuïtes per a qualsevol dels concerts que farà enguany el Casal quan acabi el confinament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram