Aquest dimarts 5 de maig (18 hores), el cantautor català Joan Dausà oferirà un concert virtual per a la comunitat catalana de Luxemburg. La xerrada serà a través de l’aplicació Zoom i la promou el Centre Català de Luxemburg.

Dausà és un dels músics més rellevants del panorama català. Enrere queda el seu primer disc ‘Jo mai mao’, on va sumar una vuitantena de concerts i va culminar la gira al Palau de la Música amb un ‘sold out’. Va rebre un Premi Gaudí a la millor música original per la BSO de ‘Barcelona, nit d’estiu’.

Després va venir la gira del seu segon disc ‘On seràs demà?’ amb el Premi Enderrock a la millor cançó d’autor del 2014 per la cançó que donava nom al disc. El desembre de 2015, Dausà va tancar una etapa inoblidable, amb dos Palau de la Música consecutius i de nou amb les entrades exhaurides.

El seu darrer disc ‘Ara som gegants’ (2018) ha estat tot un èxit. Molt abans de la quarentena generalitzada es va aturar per preparar un nou disc, que es publicarà l’any que ve. Dausà va actuar a la seu del Casal Català de Luxemburg, el febrer de 2017.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram