El Centre Català de Caracas (Veneçuela) ha obert una convocatòria per a la contractació d’un professional administratiu que tingui titulació i experiència en el sector. El casal vol reforçar el personal de l’entitat i els candidats tindran, entre d’altres, les tasques de pagament de les nòmines, dels serveis i als proveïdors del centre i tot allò que se’n derivi. Els interessats hauran de lliurar el seu currículum a [email protected]

El Centre Català de Caracas es va fundar l’abril de 1945 per més d’un centenar d’exiliats catalans de la Guerra Civil espanyola. Entre ells destaquen l Dr. August Pi i Sunyer, el Dr. Pere Grases i Gonzàlez, Josep Anton Vandellós i Solà, Marc Aureli Vila i Comaposada, Josep Cruixent Roura, Abel Vallmitjana i Vallés o Lluís Albert i Talón. L’estrena oficial del Centre va ser el 14 d’abril coincidint amb la data de la proclamació de la República Catalana a càrrec de Francesc Macià.

Poc abans de la fundació del centre es va crear la Coral catalana Joan Gols que, posteriorment, es va integrar en les activitats del Centre Català de Caracas. El Centre compta amb l’Esbart Dansaire Terra Nostra, la coral Dolça Catalunya, el grup de teatre Escènic i la Penya Barcelonista de la ciutat.

MASTER CLASS DE MOJITOS

El Centre Català de Caracas farà una master class sobre el mojito el proper diumenge 17 de març a la seu de l’entitat. El mojito és un còctel popular que té les seves arrels a Cuba i és una barreja de ron, sucre, llimona, menta i aigua mineral. En la master class, els assistents podran conèixer la història i la preparació d’aquesta beguda i, en una part més pràctica, podran degustar les diferents varietats del còctel.

Els participants rebran un certificat un cop finalitzada la master class, que tindrà lloc de 10 del matí a 3 del migdia. Mentrestant, el mateix centre ofereix un curs bàsic de barman, els dies 23 i 24 de març. Les inscripcions de les dues activitats es poden fer a través del correu electrònic [email protected] o bé per telèfon 0414-154.0778.