Font: European Parlament

La delegació del Govern davant la Unió Europea del departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ha obert una convocatòria de treball per a tècnic/a de polítiques i afers de la UE a Brussel·les. Entre els requisits es demana disposar d’un títol universitari i el domini oral i escrit de català, castellà, francès i anglès.

La tasca prioritària d’aquesta plaça de tècnic/a de polítiques i afers de la Unió Europea serà de fer un seguiment estratègic de les polítiques i accions sectorials de les institucions i òrgans de la UE que concerneixen a Catalunya, com estipulen les bases de la convocatòria. En els aspectes a valorar dels aspirants destaquen el coneixement del funcionament de la UE, les seves institucions i organització, el seu ordenament jurídic i polític, experiència laboral en aquest àmbit o haver realitzat un postgrau o màster especialitzat en estudis europeus o internacionals.

La contractació laboral segons el règim local belga serà per un període d’ un any amb una remuneració anual bruta de 37.190,12 euros. Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud i el seu CV a la Delegació del Govern davant la UE per correu electrònic a l’adreça [email protected] El termini per presentar les sol·licituds finalitza a la mitjanit del 12 de maig de 2019.