Foto: Cambridge University

La Universitat de Cambridge, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, convoca una plaça de professor d’estudis catalans per al curs 20-21, amb la possibilitat de renovar fins a dos cursos més. La convocatòria és fruit de la beca Batista i Roca i compartida amb el Fitzwilliam College.

Qui obtingui la plaça haurà de portar a terme un programa de recerca en l’àmbit de la cultura i la llengua catalanes. A més, inclou la posició de docent de 12 a 14 hores setmanals durant vint setmanes a la  Facultat de Llengües Modernes i Medievals de la Universitat de Cambridge i al Fitzwilliam College, per a grups reduïts d’ensenyament en català i castellà.

A banda de tenir fluïdesa del català, castellà i anglès, els requisits per als aspirants són per aquells que disposin de la titulació de postgrau o que estiguin a punt de completar un doctorat en estudis catalans. A més de l’experiència com a docent s’hi suma la capacitat de dissenyar i dirigir cursos en línia de llengua catalana a tots els nivells.

La convocatòria és per un any acadèmic (renovable fins a tres anys amb l’acord d’ambdues parts) a partir de l’1 d’octubre de 2020 i a finalitzar el 30 de juny de 2021. El sou estipulat és de 19.612 lliures anuals i 21.236 lliures per als candidats amb doctorat. La beca inclou la residència gratuïta amb allotjament a la universitat o la possibilitat de finançar en 3.469 lliures més, si decideix fer-ho fora del centre.

Els sol·licitants han d’enviar la documentació que estipulen les bases de la convocatòria per correu electrònic tant a l’assistent de màster del Fitzwilliam College ([email protected]) com a l’Institut Ramon Llull ([email protected]).

El termini per enviar la sol·licitud i tota la documentació és fins al 22 de juny del 2020.