Font: Catalans UK

Catalans UK, el Casal Català de Londres, promou la tercera edició de la Catalan Professional Network UK, la trobada  de professionals catalans al Regne Unit. Enguany tindrà lloc el proper 9 de març al The Wesley Euston Hotel, de Londres. La jornada va dirigida a tots els professionals catalans residents a la Gran Bretanya que busquen compartir coneixement, ampliar la xarxa de contactes i gaudir d’una jornada on participen destacats professionals de diversos sectors. Des d’emprenedors i inversors a economistes o científics.

Catalan Professional Network UK va néixer l’any 2017 com una iniciativa més de CatalansUK amb l’objectiu de potenciar la xarxa de professionals catalans i catalanes que viu i treballa a territori britànic. Ana de Jorge, una de les organitzadores de la trobada, assegura a Exterior.cat que “des de la primera edició vam veure que el projecte podria tenir molt potencial. El feedback dels participants ens va permetre millorar la segona edició i superar les expectatives”. En la segona edició, hi van assistir més d’una setantena de professionals catalans del Regne Unit.

En l’edició de 2019, el fil conductor de la trobada serà una taula rodona integrada per a professionals catalans que treballen al Regne Unit, on es posaran a discussió temes de diferents sectors que són tendència. Aquest any els ponents escollits per a la jornada són Ariadna Masó, senior associate de Bridgepoint Credit i fundadora de CEMS Entrepreneurs; Ester Suriñach, cap d’estratègia esportiva a British Telecom;  Jon Sindreu, columnista de Wall Street Journal; Jonathan Tepper, economista, emprenedor i escriptor i Ana de Jorge, directora de marketing, mentoring i emprenedora que, a més, actuarà de moderadora. Un cop finalitzi la taula rodona, els assistents podran “compartir contactes, informació i inquietuds professionals”, apunta Albert Franquesa, un dels organitzadors.

CREANT ESCOLA

Quins plans hi ha per a captar el talent català que hi viu a l’estranger? I quin consell donaríeu al talent català que resideix al Regne Unit perquè aprofiti les oportunitats? Aquestes són algunes de les preguntes que es van generar durant la darrera trobada de professionals catalans a Londres, una de les ciutats d’Europa amb més oportunitats de negoci. Per participar en la tercera edició de la Catalan Professional Network UK cal inscriure’s prèviament. Les places són limitades.

Segons explica Yvette Gombau, una de les organitzadores de la trobada, la Catalan Professional Network UK compta amb  “un grup de Linkedin de més de 300 membres que donen suport al projecte”. Fruit de la relació entre els assistents a la Catalan Professional Network UK, un grup de professionals de les tecnologies de la informació es troben regularment a Londres per compartir experiències.  “Hem creat escola i n’estem molt orgullosos”, confessa Ana de Jorge.