Font: The Dobrovnik Times

Quatre viatgers catalans es troben en quarantena en un hotel de Split (Croàcia) des de dimecres a causa del coronavirus, segons ha pogut saber Exterior.cat. El grup de catalans va arribar a la capital croata en ferry procedents d’Ancona (Itàlia).

Segons informa The Dubrovnik Times, el transbordador Marko Polo, que opera a la línia Ancora-Split va atracar dimecres al port de la capital croata a les 6.40 del matí. Ho va fer amb 93 passatgers a bord. Seguint les recomanacions sanitàries, tots els viatgers van posar-se en quarantena i en aïllament.

Els viatgers que han desenvolupat símptomes se’ls deriven a l’hospital. Les autoritats croates han tallat totes les connexions per mar per evitar el contagi del coronavirus.

La delegació del Govern català als Balcans conjuntament amb els serveis consulars espanyols està donant assistència al grup de catalans que es troben a Split.

Des del departament d’Exteriors s’informa als catalans que es trobin a l’estranger que segueixin les indicacions de les autoritats locals per saber quines restriccions existeixen.