Font: ERC Cardedeu

Rafel Caballeria i Perramon tornarà a ocupar el càrrec de responsable de l’àrea de la Catalunya Exterior de la Generalitat, segons ha pogut saber Exterior.cat. Substitueix així Carme Rodés, que va dimitir el juliol passat, després de 7 mesos al càrrec. El Govern té previst anunciar el seu nomenament en els propers dies.

Caballeria, nascut a Granollers el 1965, és llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i graduat en gestió i administració pública per la Universitat de Barcelona (UB). També té formació en humanitats per la UOC.

Acumula una llarga experiència de més de 20 anys en l’àmbit de les relacions internacionals i de les polítiques de relacions amb les comunitats catalanes a l’exterior. Treballa a la Generalitat de Catalunya des de 1986. És membre de l’executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) entre el 2015 i el 2019 i membre i soci fundador de l’entitat europeista Horitzó Europa.

És regidor del grup municipal d’ERC de l’Ajuntament de Cardedeu des de 2015. Actualment és tercer tinent d’alcalde i titular de les regidories de transparència i dades obertes i d’avaluació de serveis.