El Centre d’Estudis de Temes Contemporanis (CETC), adscrit al Departament d’Acció Exterior, Relacions Internacionals i Transparència de la Generalitat, analitzarà amb una vintena de persones expertes l’impacte de la COVID-19 en clau internacional.

Les sessions estaran dedicades a les conseqüències de la crisi del coronavirus sobre l’economia, la salut pública, el clima, la democràcia o el context geopolític mundial. El cicle constarà de sis debats en línia amb la participació de persones expertes de diverses disciplines.

El cicle s’emmarca en la línia d’acció del Departament d’analitzar quines mesures apliquen altres països per a la reconstrucció social i econòmica de les societats, amb l’objectiu de captar bones pràctiques i aplicar possibles mesures en l’àmbit català.

Totes les sessions es podran seguir virtualment en directe pel canal Youtube d’Exteriors. La primera sessió que es farà aquest dijous 14 de maig i se centrarà en l’anàlisi de l’impacte social i econòmic. Hi intervindran Oriol Aspach, director d’Estudis de CaixaBank; Albert Carreras, catedràtic d’Història Econòmica de la Universitat Pompeu Fabra; Sara de la Rica, directora de la Fundació ISEAK i Judit Vall, professora d’Economia de la Universitat de Barcelona.