Foto: El Dr. Ferran Pellisé treballa a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona [Vall d’Hebron]

El Dr. Ferran Pellisé, de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, ha estat nomenat secretari de la Scoliosis Research Society (SRS), amb seu a Winsconsin (Estats Units). Pellisé és el cap de la Unitat de Raquis del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i cap de la Unitat de Recerca en Columna Vertebral del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Amb més de 25 anys de completa dedicació al tractament quirúrgic de les patologies de columna vertebral i, en particular, a l’escoliosi i altres deformitats, Pellisé se’l considera un referent en el tractament quirúrgic de l’escoliosi i deformitat de columna infantil i d’adult a l’Estat i a nivell internacional.

És membre actiu des de fa 12 anys, i el 2018 se’l va convidar a formar part del Board of Directors com a conseller (Director at Large). És el primer cop que un especialista europeu -i, per primer cop no nord-americà- ocupa aquesta posició i forma part del comitè executiu d’aquesta societat.

La Scoliosis Research Society -fundada el 1966- té la voluntat de concentrar-se específicament en l’estudi de l’escoliosi i la seva cirurgia, considerada de màxima complexitat.