Font: El director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), Arnau Queralt [ACN]

El director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i president del European Network of Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC), Arnau Queralt inaugurarà el Festival Política que tindrà lloc del 15 al 17 d’octubre de 2020 a Braga (Portugal).

L’estrena serà una conversa en línia (a través del perfil de Facebook de Festival Política) sobre la integració de la sostenibilitat i les qüestions climàtiques en les polítiques públiques en l’actual context pandèmic i en el post-Covid19. Tindrà lloc el 15 d’octubre a les 16h (hora portuguesa).

Sota el títol ‘Sostenibilitat post-Covid’, Queralt traçarà les oportunitats que genera la pandèmia per integrar sostenibilitat i qüestions ambientals en les polítiques públiques; com seran les ciutats en l’escenari post-Covid19 i respondrà si és possible combatre simultàniament el coronavirus i l’escalfament global.

El festival compta amb una programació que inclouen debats, pel·lícules, performances, música, humor, una visita guiada i un taller amb el medi ambient com a fil conductor. Compta amb el suport de la delegació del Govern de Catalunya a Portugal.