El Casal Català de Brussel·les, la delegació del Govern davant la Unió Europea i el Centre Balears Europa han posat en marxa un concurs de relats curts en català de cara a la festivitat de Sant Jordi. Fins el 12 d’abril, hi podran participar persones a partir de 16 anys i que amb la condició que el relat tingui alguna referència (implícita o explícita) de Brussel·les.

El text pot ser de gènere i estil lliure, de ficció i no-ficció i l’extensió ha de ser un màxim de dos fulls escrits en lletra Times New Roman, 12. El relat haurà de ser escrit en llengua catalana i haurà d’anar signat amb pseudònim. Per participar al concurs cal inscriure’s enviant un correu electrònic a [email protected] i adjuntar l’arxiu amb el relat signat només amb el pseudònim en format PDF.

El jurat està format per Alba Pigrau, professora de català del Casal Català de Brussel·les; Antoni Vicens Vives, responsable de l’oficina del Centre Balears Europa davant la Unió Europea; Jordi Sebastià, eurodiputat (2014-2016) i portaveu de Compromís al Parlament Europeu i Meritxell Serret, delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea.

El premi consistirà en un lot de llibres i cava i es lliurarà el 30 d’abril en un espai encara per determinar. És imprescindible que el guanyador assisteixi a l’acte. En cas contrari, el premi serà per a la persona immediatament per sota seu, i així successivament fins que la persona sigui present a la sala. En cas que no hi trobem ningú, el premi quedarà desert.