Font: Casal de Catalunya de Buenos Aires

Aquest divendres 15 de març, el Casal de Catalunya de Buenos Aires enceta els ‘Divendres amb pa amb tomàquet’ amb la presència de Montserrat Roser i Puig, professora titular del departament d’estudis hispànics a la Canterbury-Kent University (Regne Unit). El fil conductor de l’activitat és la conversa amb un convidat especial amenitzat per pa amb tomàquet.

Durant la sessió, Roser exposarà la seva experiència com a docent en relació a l’ensenyament en català a l’exterior. A més, explicarà com s’ensenya la cultura catalana, quin factor té lluny de Catalunya i el repte dels estudiants que volen aprendre la llengua catalana arreu del món. Una de les preguntes que haurà de respondre Roser serà si els estereotips actuen contra les llengües minoritàries.

Doctora en Estudis Hispànics a London University (1995), la docent catalana afincada al Regne Unit, ha investigat la literatura contemporània catalana i peninsular dels segles XX i XXI. A publicat una munió d’articles sobre teatre, art i poesia i, especialment, sobre la combinació i interacció de diverses manifestacions artístiques.

Aquells que vulguin assistir a la sessió de ‘Divendres amb pa amb tomàquet’ s’ha d’inscriure a través del correu electrònic [email protected] i abonar 100 dòlars.