Font: Catalans a Roma

L’associació Catalans a Roma té una doble celebració prevista pel proper diumenge 23 de juny: estrena d’una nova seu i la festivitat de Sant Joan. Els catalans residents a Roma s’aplegaran, a partir de finals de juny, a la nova seu situada al número 643 de Via Nomentana, a la capital italiana. Les noves dependències, amb més amplitud, són a tocar d’on fins ara era la seu de Catalans a Roma.

La intenció de la junta de l’associació és que, amb més espai disponible, es podran programar més activitats que, fins ara, s’havien de celebrar en altres llocs de la ciutat romana. Així es confirma la nova embranzida de l’associació que pretén dinamitzar amb més freqüència les activitats en una perspectiva catalana a Roma.

La revetlla de Sant Joan consistirà en un berenar-sopar de germanor amb la tradicional coca i cava que acompanyarà la música per donar la benvinguda a l’estiu. A més, l’associació ha previst un concurs de coques entre els assistents a la revetlla. Qui porti coca, té l’entrada gratuïta. El preu de la festa de la revetlla de Sant Joan és de 20 euros (socis), 25 euros (no socis-adults) i gratuïta per la mainada.

Les persones interessades han de fer la reserva a través del correu electrònic [email protected] L’organització recomana que les inscripcions es facin el més aviat possible.