Font; Svetlana Akimova

França serà el primer rival de la selecció catalana de futbol sala al Mundial 2019 que tindrà lloc a l’Argentina del 31 de març al 7 d’abril. L’equip de dirigeix el seleccionador Jordi Rexach jugarà a la seu d’Oberá al grup D davant França, Nepal i Canadà. El debut de Catalunya serà l’1 d’abril davant França. La resta de partits de la primera fase es completaran el dimarts 2 davant Canadà i el dimecres 3 davant Nepal. L’horari de partits serà a les 2.30 hores de la matinada (hora catalana).

Si Catalunya acaba la primera fase entre els dos primers classificats del grup D accediria als quarts de final, en què es creuaria amb els dos millors del Grup D, format per Itàlia, Austràlia, Sud-àfrica i l’amfitriona Argentina. Els quarts es disputaran divendres 5 d’abril a les seus d’Oberá i Montecarlo, mentre que les semifinals estan programades pel dissabte 6 a Montecarlo i la final, pel diumenge 7, també a Montecarlo.

El seleccionador català, Jordi Rexach, ha donat a conèixer la llista de 13 jugadors que representaran Catalunya al Campionat del Món de Futsal d’Argentina. Catalunya estarà formada per Daniel Casanovas, Álex Trilla, Òscar Blanco, Eric Rodoreda i Nacho Vega (Padre Damián); Jaume Bonada i Gabriel Fargas (EFS Ripoll); José Miguel Lamora, i Carlos Mazarico (Albelda); Ernest Tabueña i Sergi Saavedra (Futsal Dante); Sergi Climent (Betània Patmos) i Roger Aubareda (ACE Sansur).

L’expedició, que estarà encapçalada pel president Dani Vives, la completaran l’entrenador Jordi Rexach, el seu segon, Lluís Visa, el delegat José Luis Torres, el fisioterapeuta Bernat Jiménez i la psicòloga Anna Medà. El Mundial de Futsal Missions 2019 està organitzat per l’Associació Mundial de Futsal, la Confederació Argentina de Futsal i el Ministeri d’Esports de la província de Missions.