Foto: Plataforma per la Llengua Alguer

L’Institut Ramon Llull i la Universitat de Sàsser, amb la col·laboració de l’Ateneu Alguerès i la Generalitat de Catalunya, presenten la segona sessió del cicle “Cuinant entre llibres”. A càrrec de la professora Ester Martí Sentanes, doctora en història i lectora de català a la Universitat de Sàsser, el taller porta per títol “Un viatge per la cuina de la Corona d’Aragó a través dels receptaris dels segles XIV-XVI”.

El taller serà dimecres 19 de febrer a les 15 h a la Universitat de Sàsser- DUMAS, aula Austen (Via Conte di Moriana n 8 ) i a les 19 h a la seu de l’Ateneu alguerès, via Cavour 23, l’Alguer.

El taller, pensat per a estudiants de català, però obert a tothom, permetrà aprofundir diferents aspectes de la cuina medieval de la Corona d’Aragó, donant particular rellevància a la cuina de Sardenya.

L’Alguer celebrarà Sant Miquel reivindicant els lligams amb Catalunya
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram