Font: Coral Nou Horitzó

El Cor Jove Nou Horitzó de l’Associació Musical Castellet va oferir el concert ‘De color’ a Le Cercle, a Brussel·les. La coral de Sant Vicenç de Castellet (Bages) va mostrar el seu darrer espectacle musical en un concert organitzat pel Casal Català de Brussel·les. En el concert van comptar amb l’assistència dels exconsellers del Govern, Lluís Puig, Clara Ponsatí i Meritxell Serret.

L’Associació Musical Castellet és l’entitat que aplega la Coral Nou Horitzó, la Secció Juvenil, el Conjunt Instrumental Disset i Escaig i els Pastorets de Sant Vicenç de Castellet. Des de 1974, l’entitat es dedica a educar infants i joves a través de la música, la cultura i el lleure.

L’entitat treballa setmanalment, cada dissabte al matí, per tal de fer gaudir els nens i nenes de la música coral, del món instrumental, del joc, de la dansa, de la convivència, de la cultura… i organitza i prepara totes les activitats culturals, musicals i lúdiques del curs.

L’Associació Musical Castellet té com a finalitats la iniciació a la música i posterior desenvolupament tant coral com instrumental d’infants i joves, la interpretació de concerts corals i/o instrumentals i la promoció de tot tipus d’activitats culturals i de lleure juvenil. El viatge a Brussel·les i Bruges ha servit, també, a la trentena de joves cantaires per fer turisme.