Font: Duo Guri-Peribáñez

Aquest divendres, 22 de març, el duo barceloní format per Laura Peribáñez i Eugènia Guri actuaran al Bruxelles Klarafestival a les 23.00 hores. El concert és un viatge temporal que reuneix les tradicions clàssiques i folklòriques en un mateix idioma: de la música del segle XXI a una de les sonates més apassionades i romàntiques del segle XIX.

La violoncel·lista Eugènia Guri i la pianista Laura Peribáñez resideixen a Brussel·les formant-se al Royal Conservatory de la capital de Bèlgica sota la direcció del pianista Thomas Dieltjens i del violinista Eric Robberecht. La seva formació es va iniciar a Barcelona amb Kennedy Moretti i el Casals Quartet. Des de 2013, Guri i Peribáñez han estat actuant en diverses formacions musicals.

El concert del duo Peribáñez-Guri està programat al Klarafestival BOX, la sala de concerts més petita del món format per un piano i tres seients. El públic seu cara a cara amb l’artista durant quinze minuts, la qual cosa garanteix una intensa i íntima experiència auditiva. Del 14 al 29 de març, el Festival Klara compta amb diversos escenaris a Brussel·les, Bruges i Anvers.

Aquest setmana el duo Guri-Peribáñez va actuar al Musical Instrument Museum de Brussel·les. L’11 de maig tornaran a fer-ho a la capital belga dins la programació de Bruxelles Art Base.