Font: Catorze

L’editorial coreana Buon Books publicarà el proper 19 de març el llibre Evasions, d’Eva Piquer i Eva Armisén. El volum és un recull de textos il·lustrats que convida a escapar-se de la realitat. L’escriptora i periodista Eva Piquer (Barcelona, 1969) lidera el magazín cultural Catorze, que l’any passat va rebre el Premi Nacional de Cultura.

Evasions és una obra “vital i intimista” que converteix allò que és quotidià en excepcional i que convida a reflexionar sobre els “petits refugis que reconcilien amb la vida”. Els textos, escrits per Piquer, i les il·lustracions d’Armisén busquen oferir “petites illes de refugis que reconcilien amb la vida”. El projecte va néixer com una secció quinzenal del digital Catorze i es va publicar de 2015 a 2017. “Jo li enviava els textos i l’Eva feina un dibuix a mida”, assegura Piquer.

La publicació d’Evasions al coreà coincideix amb l’exposició Home, de l’artista aragonesa Eva Armisén al Hangaran Art Museum de Seül (Corea del Sud) fins el 31 de març. Les il·lustracions d’Armisén estan distribuïdes en set sales del museu i giren al voltant del recorregut artístic de l’autora a través de 160 obres de pintura, gravat, ceràmica i escultura de gran format sota el vist-i-plau de la comissària My Chung, de Cmy Gallery de Los Ángeles (Estats Units). L’exposició ja l’han vista més de 100.000 persones.