Font: RCD Espanyol

Shangai es convertirà en la dotzena ciutat d’arreu del món que acull una acadèmia del RCD Espanyol. Així, el club blanc-i-blau tindrà un centre de formació internacional a una de les ciutats referents de la Xina amb la intenció  de continuar treballant en el desenvolupament de la marca al país oriental. L’RCDE Academy Shanghai començarà a funcionar a partir del mes de juliol vinent.

El conseller i adjunt a la direcció general corporativa, Mao Ye, i el director general corporatiu, Roger Guasch, van segellar l’acord amb el partner, Xing JingQi, i el director de l’acadèmia, David Sánchez, a les dependències de l’RCDE Stadium. Un acord que posicionarà el RCD Espanyol en una de les metròpolis més importants de la Xina, potenciant, així, i fent extensiu la reeixida metodologia del futbol formatiu de l’entitat.

L’RCD Espanyol compta amb una desena d’acadèmies de formació arreu del món: Bagdad (Iraq), Ajman (Emirats Àrabs), Alger (Algèria), Blida (Algèria), Saitama (Japó), Nova Jersey (Estats Units), Miami (Estats Units), Los Ángeles (Estats Units), Hunan (Xina), Yunnan (Xina) i Estocolm (Suècia). L’RCDE Espanyol va rebre el premi a millor projecte esportiu del 2018 a l’Iraq per l’acadèmia de formació de futbolistes. El club blanc-i-blau va ser pioner a l’Orient Mitjà sent el primer club d’elit europeu en impulsar un centre de formació esportiva a l’Iraq.