Tot i que Halloween és la festa més rellevant als Estats Units a finals d’octubre, les comunitats catalanes de Chicago (Illinois) i Saint Louis (Missouri) tenen a punt la celebració de la castanyada. Aquest dissabte 26 d’octubre tindrà lloc a Forest Preserve de York Woods a Oak Brook (Illinois).

La comunitat catalana de Chicago farà un picnic amb un dinar que no hi faltaran castanyes i panellets. L’any passat, la castanyada va ser tot un èxit i enguany la previsió és que torni a ser-ho. Les persones interessades a assistir a la castanyada de Chicago pot inscriure’s per telèfon al 630 414 1475.

El Casal Català de Saint Louis-Midwest ha programat la Catalan Halloween el 2 de novembre, a les 3pm a l’Spanish Society de la ciutat.  S’hi farà un taller de panellets adeçat, sobretot, a famílies amb fills. Els assistents podran descobrir els panellets i la seva elaboració. La inscripció és de 10 dòlars per a participants i poden fer-ho a través del correu electrònic [email protected]

Qui també farà panellets és la Comunitat Catalana de Colòmbia. Aquest dissabte 26 d’octubre, a partir de les 10 am, els assistents es trobaran a l’Hotel Exe Bacata, a Bogotà per celebrar la castanyada fent panellets. Una activitat adreçada a les famílies per mantenir la tradició de menjar-se un dels dolços típics de Catalunya.