Els assistents de la primera sessió del Catalan Food Master Clas a la seu de la delegació catalana a Mèxic [Foto: Prodeca]

En el marc de la campanya de #CatalanFood de posicionament dels productes i empreses catalans als mercats estratègics, aquesta setmana s’ha celebrat la primera sessió del Catalan Food Master Class. Durant tot l’any Prodeca, en col·laboració amb la Delegació del Govern de Catalunya a Mèxic, organitza sis tastos guiats de vins i espumosos catalans de les diferents denominacions d’origen dirigits per la sommelier Sandra Buch Barris, a l’Espai Catalunya que la Delegació del Govern disposa a la Ciutat de Mèxic.

La primera sessió va tenir com a protagonistes els vins de la DOQ Priorat i DO Montsant i els assistents, principalment professionals de la importació, distribució, restauració i retail de Mèxic, van poder tastar 11 referències dels Mas Doix, Castell d’Or, Cal Grau, Dos terras i Terra de Falanis.

Durant el curs es donaran a conèixer les 12 denominacions d’origen de vins catalans a especialistes i professionals del sector amb l’objectiu de promoure la tradició, innovació i cultura del vi català, així com donar-li les eines necessàries als responsables de compra d’hotels, restaurants, supermercats, grans superfícies comercials i enoteques especialitzades per impulsar la venda i posicionament a Mèxic.

La propera sessió del Catalan Food Master Class se celebrarà el 9 d’abril, i estarà enfocada als espumosos de la DO Cava. Els cellers interessats en participar encara són a temps d’inscriure’s. És imprescindible que tinguin presència al mercat mexicà i disponibilitat del distribuïdor per parlar sobre la seva estratègia de venda i la tècnica de promoció comercial agroalimentària de Prodeca a Mèxic, prèviament al tast.

Prodeca visita Tunísia per donar a conèixer el teixit empresarial del sector alimentari català
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram