L’aerolínia nacional dels Emirats Àrabs Units, Etihad Airways, ha reprès gradualment els serveis a les destinacions de la xarxa mundial. Durant juliol i agost, la companyia preveu volar a 58 destinacions a tot el món des del centre d’operacions d’Abu Dhabi.

Entre aquestes, s’inclouen els principals aeroports de l’Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Austràlia. L’empresa comptarà amb una xarxa més àmplia i un augment de les freqüències a destinacions com Barcelona.

La companyia operarà quatre vols setmanals amb la capital catalana al juliol i cinc vols per setmana durant l’agost. “Estem encantats d’anunciar l’expansió gradual dels nostres serveis a més ciutats a través de la nostra xarxa global. […] Per a agost volem operar aproximadament el 45% de la nostra capacitat prèvia a la pandèmia de la covid-19”, ha assegurat el director executiu del grup d’aviació Etihad, Tony Douglas, a través d’un comunicat.

Els clients tindran el suport del programa sanitari “Etihad Wellness”, l’objectiu del qual és proporcionar informació essencial sobre la salut en el viatge. Aquest servi compta amb persones especialment capacitades i formades per oferir una experiència “segura”.