Font: El3d8

L’empresa Fujifilm ha triat un projecte del fotògraf i càmera de televisió llorencenc Lluís Camell sobre el Japó per penjar-lo al blog de la filial a Espanya, segons explica El3d8. Lluís Camell, de Llorenç del Penedès, ha vist com un projecte audiovisual sobre la seva experiència al país nipó ha estat seleccionat per l’empresa Fujifilm.

El projecte titulat Japan in Love intercala 120 fotografies de les més de 1.200 instantànies que Lluís Camell va captar durant la seva estada de dues setmanes al Japó on se succeeixen imatges seguint “un ritme frenètic, perquè el Japó és un país frenètic que et pot deixar descol·locat”, explica Camell. En un escrit, el fotògraf llorencenc explica que “des de petit m’he sentit atret pel Japó i la seva cultura” i va fer-ho realitat viatjant al país asiàtic amb la seva parella, la també llorencenca Ada Lluch.

Lluís Camell fa 10 anys que treballa a Televisió El Vendrell i els darrers quatre també ha dut a terme diversos projectes de fotografia documental i, sobretot, retrats. Per elaborar aquest reportatge, Camell va usar una càmera fotogràfica Fujifilm X100F amb un objectiu Fujinon XF23mm.