Font: Marina Albero

L’artista Marina Albero (Barcelona, 1979) presenta el seu darrer treball ‘A Life Soundtrack’ aquest divendres 10 de gener (8 pm) a The Soap Gallery, a Nova York. Albero presenta una autoedició on convida als espectadors a sentir el món a través de les seves experiències.

La música d’Albero s’ha elaborat a Espanya, Cuba i Estats Units i està feta per una barreja natural d’impressionista, jazz, flamenc, son i música primerenca. Amb un fort accent en el ritme, la seva música ha captivat públic i músics del nord-oest des que es va traslladar a Seattle el 2015, on ha estat guardonada com a artista emergent 2018 per Earshot Jazz.

El disc conté tres volums del projecte en curs de Marina Albero, ‘A Life Soundtrack’, que va iniciar el 2017 a Patreon.com/marinalbero i on va produir 12 vídeos en format HQ en directe per als seus mecenes en un any.

En aquest disc, Albero toca originals i estàndards de jazz amb la seva banda de Seattle i els seus fills que també són músics. La seva banda és la trobada d’artistes increïblement talentosos: Jeff Johnson, Hans Teuber, Jeff Busch i D’Vonne Lewis honren amb la seva presència un espai lúdic per a la música.